30 Ara 2009




NIVEA VISAGE, hücre yenileyici özelliklere sahip sıkılaştırıcı ve kırışık karşıtı DNAge Serisi’ne, Firm&Glow Gündüz Bakım Kremi’ni ekliyor.
Formülünde hücre yenilenmesini uyaran folik asit bulunan DNAge Firm&Glow Gündüz Bakım Kremi cilt tarafından kısa sürede emiliyor, hücre yenilenmesini içten artırarak daha sıkı, genç ve ışıltılı bir cilt sağlıyor.
Krem, içeriğindeki kreatin sayesinde, cildin %80’ini oluşturan ve sıkı kalmasını sağlayan kolajenin üretimini artırarak, sıkışlamasına yardımcı oluyor.
Işığı yansıtan pigmentleri sayesinde cildi aydınlatarak yorgunluk belirtilerini yok ediyor, cildin anında daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Pompalı şişesiyle rahatça uygulanan krem, içerdiği GKF 15 ile hücrelerin DNA’sını zararlı dış etkenlerden koruyor. NIVEA laboratuvarlarında yapılan deneme çalışmalarına katılan gönüllü kadınların %82’si, kremin anında etki gösterdiğini, ciltlerinin daha pürüzsüz, güzel ve sıkı hale geldiğini belirtiyor.
Nivea Visage DNAge Hücre Yenileyici Gündüz Bakım Kremi & Gece Kremi Hediyeli!!
Güne yoğun nemlendirme özelliğine sahip yumuşak bir dokunuş sağlayan bu formülle başlayın:
Cildinize küçük daireler halinde nazikçe masaj yaparak kremi sürün. Hassas göz çevresine temas ettirmeyin.
Farkı anında hissedeceksiniz – hücre yenilemedeki yüksek performansının yanı sıra formül cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve yumuşacık yapar.
Ayrıca cildinizi güneş ışığının neden olduğu erken yaşlanma etkilerine karşı korumak için Güneş Koruma Faktörü (GKF) 15 filtre sistemi ve geliştirilmiş UVA koruması ile zenginleştirilmiştir. 50ml
NIVEA VISAGE’dan Yaşlanma Karşıtı Bakım: DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi
NIVEA’nın yüz bakım ürünleri markası NIVEA VISAGE, gençleştirme özelliğine sahip hücre yenileyici bakım serisini piyasaya sunuyor. Hücre üretimi için gereken ve cildin DNA’sını güçlendiren “Folik Asit” içeren ilk yüz bakım ürünü olan NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi, cilde yeniden gençlik kazandırıyor. NIVEA laboratuvarlarında, 40- 55 yaş arası kadınlar için özel olarak geliştirilen ürün, gündüz, gece ve göz çevresi olmak üzere 3 kremden oluşuyor.
NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi, hücre üretimi için gerekli bir vitamin olan ve hücre yenileyici özelliğe sahip Folik Asit ve kuvvetli bir enerji sağlayıcı olan Creatine’in güçlü bir bileşimini içeriyor. Cilt yaşlanmasıyla savaşmaya, hücreden başlayan NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi’nin düzenli kullanımı sayesinde cildin sıkılığı artıyor ve varolan kırışıklar gözle görülür şekilde azalıyor.
Cilt nasıl yaşlanıyor ?
Hücre yenileme işlemlerinin temelini oluşturan DNA, yıllar içerisinde beslenme, hayat tarzı, hava kirliliği gibi etkenlerle zarar görüyor. Yaş ilerledikçe DNA’nın kendini onarma kapasitesi azalıyor ve hücrelerdeki hasarlar artıyor. DNA’sı zarar gören cilt, bütün bu faktörlerin bir araya gelmesiyle sıkılığını ve gençliğini kaybediyor, mevcut kırışıklar derinleşiyor ve yenileri oluşuyor.

şu sıralarda niveanın bu ürünü görüyorum bloglarda sitelerde hediye ediliyor doğrusu denemek istiyorum dur bakalım kısmet almayı düşünüyorum açıkcası ayselin blogunda bır yarısma vardı nivea için kimbilir belki ben kazanırım inşallah(amin)
niveaya her konuda zaten güveniyorum ürünleride zaten bir harika eminim buda çok güzeldir biliyorum bun üründede nive 1 numara tşk nivea bizleri düşündüğün için

2 yorum:

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR