30 Ara 2009

Garnier Kafeinli Göz Roll-On




• Avrupa’nın Bir Numaralı Göz Bakım Kremi*• Avrupa’da Yılın Ürünü Seçildi**• İngiltere’de Her 15 Saniyede Bir satıyor***

Kahve ile dinç bakışlar

Kahvenin canlandırıcı etkisi şimdi göz bakımınızda. Kafeinli Göz Roll-On, içerdiği kafein sayesinde göz altındaki torbaları indirmeye yardımcı olur.

Torbalar için

Kafein, mikro sirkülasyonu (göz altındaki kan dolaşımını) arttırma özelliği ve yprgunluk karşıtı etkisi ile bilinir. Garnier Kafeinli Göz Roll-On’un formülündeki kafein, göz altı torbalarını indirmeye yardımcı olmak için özenle seçilmiştir.

Halkalar için

Garnier, estetik masaj tekniklerinden esinlenerek ilk defa bir göz bakım ürününde roll-on teknolojisini kullandı. Şişkinlik giderici masaj uygulaması yapan, serinlik veren bilye ile göz altı halkalarının görünümü azalır. Ayrıca nemlendirici jel formülün içerdiği üzüm anti-oksidanları göz altınıza sağlıklı bir ışıltı kazandırır.

Sonuç

Göz altı torbaları ve halkaları azalırTorbalar : %12 azalır.Halkalar : %11 azalır.

4 haftada gözle görülebilir sonuç! Daha dinç bakışlar!

50 bayan üzerinde 4 hafta süre ile yapılan klinik test sonucu.

Kafeinli Göz Roll-On’u hem bayanlar hem de erkekler rahatça kullanabilir, gün içinde tekrar kullanmak için çantalarında taşıyabilirler.

* Avrupa’nın gayrisafi milli hasıla gelirinin %75’ini oluşturan 11 ülkedeki AC Nielsen sonucuna göre.** 2009’da yapılan Yeni Ürünler Tüketici Araştırması’na göre. *** İngiltere Loreal verilerine göre.
gerçekten çok güzel bir ürün bence garnierden denemek lazım deilmi ama :)))))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR