16 Ara 2012

BALPARMAK BALIN EN KALİTELİSİ

Ağırlıklı olarak Yerkesik ve Marmaris yörelerinden elde edilen ballardan derlenen Balparmak Süzme Çam Balı, dünyanın en sevdiği çam balını, uzman güvencesi ve kalitesiyle sofranıza sunuyor.




Balparmak Süzme Çiçek Balı


Çalışkan arıların, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da binlerce çiçek arasında yolculuk yaparak elde ettiği balların titiz bir harmanından elde edilir. Balparmak Süzme Çiçek Balı; kokuları ve renkleriyle Türkiye'nin eşsiz florasından elde edilen doyumsuz lezzeti sofralarınıza sunuyor. Anadolu’nun bakir kırlarının ve binlerce çiçeğin kokusunu taşıyan Balparmak Süzme Çiçek Balı damağınızda vazgeçemeyeceğiniz bir tat bırakacak...
Balparmak Süzme Çam Balı


Dünyanın en güzel çam ormanlarına sahip Türkiye’nin Ege Bölgesi, dünya çam balı üretiminin yüzde 95’ini gerçekleştiriyor. Dünyada çam balı deyince akla Türkiye, Türkiye’de çam balı deyince akla Balparmak Süzme Çam Balı gelir. Balparmak Süzme Çam Balı, ağırlıklı olarak Yerkesik ve Marmaris’te üretilen özel balların sizler için özenle harmanlanmış halidir. Balparmak, dünyanın en sevdiği çam balını, uzman güvencesi ve kalitesiyle sofranıza sunuyor.

Özel Seçim Süzme Çiçek Balı


Bazı tatlar, hissettirdiği duygularla kendini belli eder. Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli’nin yüksek yaylalarında yetişen çiçeklerinden elde edilen Balparmak Özel Seçim Süzme Çiçek Balı ile nadide bir çiçek gibi yeşerecek, özel olmanın tadını damağınızda hissedeceksiniz.

Balparmak Çıt Kapak


Balı en güzel ve işlevsel ambalajlar içinde sofranıza getiren Balparmak, Çıt Kapak gibi yenilikçi ürünlerle balseverlerin istediği her an ve her yerde, baldan büyük bir konforla faydalanmasını sağlıyor. Türkiye Standartlar Enstitüsü’nün (TSE) düzenlediği 23. Altın Ambalaj Yarışması’nda ödül alanÇıt Kapak Ambalajı ile Balparmak bu alanda önemli bir ilke de imza attı. İçeceklerle kullanımda da kolaylık sağladığı için tercih edilen Çıt Kapak ambalajını büyükler kadar çocuklar da büyük bir keyifle kullanabiliyor.
Honeybana Balparmak


Çocukların sağlıklı beslenme ve enerji ihtiyaçları için bire bir...

Türk bal sektörünün lider markası Balparmak, çocukların gelişimlerinde büyük fayda sağlayan “Honeybana Balparmak” serisiyle çocukların sağlıklı ve doğal yaşam alışkanlıklarını geliştirmeyi hedefliyor.

Winnie the Pooh, Periler ve Oyuncak Hikâyesi olmak üzere çocukların ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taşıyan yeni Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı Serisi, çocukların kendileri için sayısız fayda sunan balı, daha çok severek tüketmelerine yardımcı oluyor.

Yerkesik ve Marmaris yörelerinden derlenen Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı, 40gr.’lık tekli ambalaj ve 3’lü paketlerde sunuluyor. Bu sayede çocuklar günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamaya ve vücut dirençlerini arttırmaya katkı sağlayan balı; kahvaltıda, okulda, sokakta kısacası her yerde kolayca tüketebiliyorlar.

1 yaşından büyük çocukların bedensel gelişimlerini desteklemek için kilo başına her gün ortalama 1 gram bal tüketmesi gerekiyor. Bal çocuğun gelişimi için gerekli vitaminler, mineraller, aminoasitler gibi pek çok yaşamsal faktörü içerdiği gibi vücudun hücre ve doku yapımına da destek oluyor.

Çocukların olumlu beslenme alışkanlıkları geliştirmesi için süte bal katmak, hem bal, hem de süt tüketimini kolaylaştırması ile iki yönlü fayda sağlıyor. Bal özellikle öksürük giderme ve boğazı yumuşatma özelliği ile ebeveynlere önemli bir destek sunuyor.

Soğuk kış günlerinde artan soğuk algınlığı ve öksürük nöbetlerinde ebeveynlere yardımcı olan balın ağız ve diş sağlığının gelişiminde de önemli bir katkısı bulunuyor. Diş ve kemik yapısını destekleyen bal, mikrop barındırmama (antibakteriyel) özelliği ile ağız içi hijyenine yardımcı oluyor.

Çocuklar güne balın verdiği enerjiyle daha dinamik bir şekilde başlarken, uygun miktarlarda yenen bal, çocukların gün boyunca ihtiyaç duyduğu enerjinin dengeli bir şekilde sağlanması için ideal bir besin maddesidir.

http://www.honeybanabalparmak.com.tr


Balparmak Yöresel Ballar



Ülkemizin zengin florası ve coğrafi çeşitliliği, farklı tat ve yapılarda geniş bir bal ailesi oluşturmuştur. Balın uzmanı Balparmak, ülkemizin 48 ayrı yöresinde yapılan araştırmalar sonucu, en ideal lezzetleri Yöresel Ballar serisinde bir araya getirdi. Şemdinli, Muş, Yüksekova, Kayseri ve Bingöl olmak üzere Türkiye’nin beş ayrı yöresinden, her biri sadece kendi yöresinin yaylalarından, ovalarından, kır çiçeklerinden kokularıyla farklı, lezzetleriyle doyumsuz bu ballar seçici damakların başlıca tercihi oldu.

Üç yıl süren titiz ve kapsamlı araştırmalar ve bilimsel analizler sonucunda hangi yöre ve hangi çiçeklerden elde edildiği doğrulukla saptanan Balparmak Yöresel Ballar’ın her biri kendi özgün tadı, kokusu ve kıvamıyla Türk mutfak kültürüne kazandırılmış ayrı birer değer olarak öne çıkıyor.

Doğanın lezzet duraklarından derlediğimiz yöresel ballarımızı, şık ambalajları içinde ve sizi yeni lezzet diyarlarına götürecek esinleyici tatlar ve kokularla birlikte sunuyoruz.

http://www.balparmakyoresel.com

valla hepsi bir harika arkadaşlar sayfamızı ve sitemizi ziyaret edelim



BALIN EN KALİTELİSİ BALPARMAK BAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR