15 Kas 2012

Yaygan Winx Club lisanslı okul ürünleri yarışma var

Hakkında

Yaygan Çanta ve Kırtasiye Winx Club'ın lisanslı çanta ve kırtasiye üreticisidir.
Açıklama
78 yıllık geçmişe sahip olan YAYGAN 2004 yılından beri Winx Club çizgi filminin, Türkiye, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler'deki çanta ve kırtasiye ürünlerinin lisans hakkına sahiptir.

Tüm ürünleri sağlık raporlu

Kaliteli ve sağlık standartlarına uygun ürünlerin tercih edildiği günümüzde, SGS’den alınan sağlık raporlarına, kalite sürekliliği güvencesi ve güvenlik standartlarına...
uygunluk belgelerine sahip olan Yaygan, hizmet anlayışıyla bilinçli tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Tasarımlarında dünya modasını ve trendlerini takip eden YAYGAN Çanta’nın, binlerce satış noktası dışında hem ebeveynlere hem çocuklara hitap eden; Bulgaristan’da 1, İstanbul’da 5, Bursa ve Trabzon’da birer tane olmak üzere toplam 8 konsept mağazası bulunuyor. Dijital ortamdan alışveriş yapmayı seven ve bulunduğu bölgeden ürünlere ulaşamayan müşterilerine de online alışveriş imkanı sunuyor.




 
Yaygan Winx Club Çanta Yarışması 16 Kasım Cuma günü başlıyor! Minik perilerimizin çantalarıyla çekilmiş fotoğraflarını veya videolarını - Winx Club çantalarını neden sevdiklerini anlatan bir açıklamayla -yarisma@yaygan.com mail adresine gönderebilirsiniz. Fotoğraflar veya videolar geldikçe (16 Kasım'dan 23 Kasım Cuma gününe kadar) facebook sayfamızda paylaşılacaktır. Yarışmacı fotoğraflarının beğenilme sayısına göre kazananlar belirlenecektir. Tüm yarışmacılarımıza bol şanslar!

evet kısaca size firmayı tanıttım harika bir kampanyaları var facebook sayfalarında kızlarınız için kaçırmayın derim katılmak için    https://www.facebook.com/#!/pages/Yaygan-Winx-Club-lisansl%C4%B1-okul-%C3%BCr%C3%BCnleri/294437730665557
 
bu yarışmayı kaçırmayacağınızı umuyorum .............

1 yorum:

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR