27 Eki 2011

EVOS ANGELS TÜRKİYENİN İLK MODA VE YAŞAM DİJİTAL DERGİSİ HERKESE HEDİYELER DAĞITIYOR

TÜRKİYENİN İLK MODA VE YAŞAM DİJİTAL DERGİSİ 
Evos Angels, Türkiye'nin ilk marka tescilli ve en çok okunan moda, tasarım, sanat ve yaşam konularını içeren ücretsiz, dijital ve aylık bir dergidir.
Evos Angels, alışveriş yapmadan önce dergimizi okuyan herkes, o ayki alışveriş stilini çok rahatça belirleyip, nasıl giyinebileceğine karar verebilmektedir.
Evos Angels, dergisinin içeriğinin büyük bölümü o ayki trendler, stiller, giyim ipuçları, çeşitli editörlerimizden farklı giyinmenin sırları olarak yer almaktadır.
Evos Angels, sadece sizleri trend ve moda konularıyla sınırlı bırakmayıp, sizler için aktüel konulara, hepimizin günlük yaşadığı olayları editörlerin gözlerinden bir kere daha inceleme şansını sunmaktadır.
Evos Angels, ortalama 300'ün üstü giyim ipuçları, ilk olarak giyimle başlayıp moda dünyasının her dalında kendinden söz ettirecek ürünleri sergileyip, dijital dünyanın ilki olmuştur.
Ve bütün bu içerikler, tamamen ücretsiz ve online okunabilmeniz için yaratılmıştır.



EVETTTTT ARAŞTIRDIM VE BULDUM EVOS ANGELS TÜRKİYENİN İLK MODA VE YAŞAM DİJİTAL DERGİSİ SÜPER ROPÖRTAJLAR KOMBİNLER MEVCUT SİTEDE ÜCRETSİZ AMA ÜCRETLİ DERGİLER KIVAMINDA   MODAYI TÜRKİYENİN İLK MODA VE YAŞAM DİJİTAL DERGİSİ İLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ KENDİNİZE UYGUN SİTİLİ EVOS ANGELS İLE BULABİLİRSİNİZ ARTIK DERGİ ALMAK MODAYI TAKİP ETMEK İÇİN ÜCRET ÖDEMEYE GEREK YOK ZATEN DIŞARI ÇIKIP DERGİ ALMAK NE ZOR GELİR ÖZELLİKLEE BANA İNTERNETİM ,ÇAYIM VE EVOS ANGELS DİJİTAL DERGİM VAR ARTIK ÖZENLE HAZIRLANIYOR  HER AY HAYATI KAPSAYAN HER ŞEY VAR HER SAYFASINI SEVEREK OKUYORUM  AYRICA  FACEBOOK SAYFASINDA HERKESE HEDİYELER DAĞITIYOR https://www.facebook.com/dijitaldergi  VE http://www.facebook.com/evosangels SİZDE HEDİYELERDEN KAZANMAK İÇİN ÖNCE SAYFALARI BEĞENİNİZ http://www.takasdepo.com/uyeBilgi/uyeBilgi.aspx SİTEYE ÜYE OLUP HEDİYELERİ ALMAK İÇİN hediye@evosangels.com ADRESİNE MAİL GÖDERMENİZ YETERLİ OLACAKTIR

1 yorum:

  1. Yormsuz bırakmayalım ozaman seni.Hmen gyrm bu siteye ilgimi çektii:))

    YanıtlaSil

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR