5 Nis 2011

BİOLAGE SAÇ BURCUNUZU SÖYLÜYOR VE HEDİYLER DAĞITIYOR


biolage matrix facebook sayfasında yeni bir yarışma başlattı her gün 10 kişiye biolage ürünlerinden hediye edicek https://www.facebook.com/pages/BIOLAGE/147009815313710?ref=ts kazanmak istemezmisiniz o zaman biolage sayfasınız ziyaret edin sol tarafta saç burcu nu tıklayıp soruları cevaplayınız bu kadar işte http://apps.facebook.com/biolage-sacburcu/?ref=bookmarks biolage ürünlerini kazanmak hiç bu kadar kolay olmadı herkesi bekliyorum...


KATILIM ŞARTLARI

1-Biolage Saç Burcunu Söylüyor" Facebook aktivitesi: Ebulula Cad. Maya Park Tower 1 Akatlar / Istanbul TURKEY 34335 adresinde faaliyet gösteren L'Oréal Türkiye Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. (bundan sonra "L'Oréal" olarak adlandırılacaktır) tarafından düzenlenmektedir.


2-Biolage Saç Burcunu Söylüyor Advergame aşağıdaki Şartları ve Koşulları kapsar ve tüm katılımcılar bu Şart ve Koşulları kabul etmiş sayılır. L'Oréal, işbu aktiviteye ilişkin Şart ve Koşulları dilediği zaman tek taraflı olarak önceden haber vermeksizin değiştirebilir ve/veya feshedebilir. Benzer revizyonların da bağlayıcı nitelik taşıması nedeniyle kullanıcılarin güncel Şart ve Koşulları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerekmektedir.


3-Biolage Saç Burcunu Söylüyor Advergame testine, L'Oréal'in belirtmiş olduğu şartları eksiksiz yerine getiren yarışmacılar katılmaya hak kazanacaklardır.


4-Bu yarışma Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.


5-Katılımcılar, Biolage’ın Facebook Hayran Sayfasına girip “hemen öğren” kısmını tıklayarak testi tamamlayıp, iletişim bilgilerini belirterek işbu aktiviteye katılabilirler


6-Her gün testi ileten 1.,11.,21.,31.,41.,51.,61.,71.,81.,91.,101.,111.,121.,131.,141. kişilere uygulamanın sonucunda kendisine uygun çıkan Biolage ürünü hediye olarak gönderilecektir.


7-Her katılımcının uygulamaya katılım hakkı sınırsızdır. Ancak bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Aktivite süresince, her hafta test sonucunu ileten 105 kişiye testin sonucuna göre kendisine uygun Biolage ürünü gönderilecektir. "Biolage Saç Burcunu Söylüyor" Advergame'ı 04/04/2011 tarihinde başlayacak ve toplam 6 hafta süreyle yapılacaktır. Her hafta, Pazar günü ürün kazanan 105 kişi ilan edilecek. 6 hafta boyunca toplam 630 kişi hediye kazanacaktır.


8-Bu aktiviteye, aktivitenin başladığı gün itibariyle 18 yaşından küçük olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile kendilerine hediye verilmez.


9-Aktiviteye katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Aktivite sonucunda kazanılan hediyenin nakit karşılığı talep edilemez, kazanılan ödül başkasına devredilemez.


10-Kazanan talihlilerin adları İnternet sitesinde veya Facebook'ta ilan edilecek, e-posta adreslerine e-mail vasıtasıyla kazandıkları bildirilecek ve daha sonra hediyeleri posta ile kendilerine teslim edilecektir. Katılımcıların beyan ettikleri posta adreslerinin eksik veya hatalı olması nedeniyle gönderinin kendilerine ulaşmaması durumunda L'Oréal'in herhangi bir sorumluluğu bulunmayacaktır. Bu durumda kazanan hediyeyi tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle katılımcı herhangi bir hak iddia edemez.


11-Hediyeyi teslim alabilmek için, katılım kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla geçerli bir kimlik kartı ibrazı gereklidir.


12-Katılımcılar, kişisel bilgilerini tam ve doğru olarak doldurmak zorundadırlar. Katılım kaydı esnasında kişisel bilgileri ile ilgili yanlış ve/veya eksik beyanlarda bulunanlara kazanmış olsalar dahi hediye verilmez. Bu gibi durumlarda L'Oréal'in hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.


13-Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.


14-L'Oréal, bu aktiviteye katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmez.


15-Bu uygulamaya, L'Oréal ve/veya L'Oréal'in bağlı şirketlerinde çalışanlar ile Fikri Sanatlar İletişim Danışmanlığı çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamaz. Katılıp hediye kazansalar dahi kendilerine hediye verilemez.


16-Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları veya L'Oréal'in takdirindeki herhangi bir nedenle aktivitenin durdurulması veya feshedilmesi mümkündür. Bu durumda katılımcı hediye kazanmış olsa dahi L'Oréal'den herhangi bir hak, ücret veya herhangi bir ad altında tazminat talep edilemez.


17-Biolage Hayran Sayfası içerisinde bulunan "Biolage Saç Burcunu Söylüyor" uygulamasıyla ilgili tasarımlar, metinler ve ilgili sayfanın tüm içeriği münhasıran L'Oréal'e aittir. L'Oréal'in izni olmaksızın kısmen veya tamamen kullanılamaz.


18-Kullanıcının bu Şart ve Koşulları ihlal etmesi durumunda L'Oréal ve/veya Biolage markası üzerinde yasal hakları mevcut diğer kişi ve kurumlar fikrî mülkiyet haklarına dayanarak kullanıcı hakkında yasal yollara başvuracaklardır.


19-Şart ve Koşulların herhangi bir kısmı hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu kısım ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliği etkilenmeyecektir.


20-Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın aktiviyle ilgili kişi ve kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır.


21-Bu aktiviteye sadece Türkiye Cumhuriyeti'nde ikamet eden kişiler katılabilir.


22-İşbu Şart ve Koşulardan doğan uyuşmazlıklarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.


23-Aktiviteye katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır.


https://www.facebook.com/pages/BIOLAGE/147009815313710?ref=ts hadi bakalım buyrun hepimiz kazanalım.............

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR