Malzemeler
4-5 su bardağı un1-2 su bardağı ılık su1 paket tek kullanımlık maya(dr oether)1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şekeriç malzemeleri2-3 adet haşlanmış patates rendelenecek1-2 kaşık sıvı yağtuz, karabiber
Hazırlanışı
Un, su ,tuz, şeker ,maya ile çok katı olmayacak şekilde hamur yapılır. Hamur mayalandıktan sonra,mandalina büyüklüğünde bezeler yapılır, bezeler biraz açılır, hamurun ortasına patatesli harç top şeklinde koyulur. Hamur kenarlarından toplanarak ortada birleştirilir, elle bastırılıp oklava ile servis tabağı büyüklüğünde açılır. Saç veya tavada pişirilip önlü
HAFTA SONU KIZIMLA BERABER YAPTIK BİZ ÇOK EĞLENDİK ÇOKKKKK
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR