17 Şub 2010

yuva maya( çölyak hastalığı )

Yuva Maya olarak Çölyak hastalığının bilinirliğini arttırmaya ve Çölyak hastalarının yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Çölyak hastalari ile ilgili istatistiki bilgilere ulasmayi hedefleyen Turkiye’de daha once yapılmamış bir araştırma yaptırıyoruz. Arastirma kapsaminda oncelikli olarak 300 Çölyakliya ulasilacaktir.

Arastirmanin temel amaci Çölyak hastalarının yasam tarzi, Çölyakla yaşama koşullarının neler oldugu, glutensiz urunlere yaklasimlari ve ihtiyac duyulan urunlerin neler oldugunun ortaya konulmasidir. Arastirmaya katki saglamak icin Akademetre araştırma firması tarafindan aranmak isteyen Çölyak hastalarının asagidaki iletisim bilgilerine ulasmasini (mail veya telefon) onemle rica ediyoruz. Ilgili kisiye arastirma ile ilgili sorularinizi da yonlendirebilirsininiz.

e-posta: alevbayrak@akademetre.com ; tlf: (212) 210 66 00


Not: Iletisim bilgilerinizi sizin onayiniz olmadan kesinlikle herhangi bir kurum ya da kisilerle paylaşılmamaktadır. Oncelikli olarak 19 Subat 2010’a kadar geri bildirimde bulunmaniz onemlidir. Son ulasim tarihi ise 26 Subat 2010’dur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR