5 Şub 2010

kampanya sepetinden ketle kazanmak istemisiniz

Hediyedenizi.com, ofisinizden hatta evinizin konforundan ayrılmadan, saatlerce yorulmanıza gerek kalmadan, sevdiklerinize zevkle hediye seçip göndermenizi kolaylaştıran, güvenli bir İnternet mağazasıdır.


Hızlı ve modern alt yapısı sayesinde binlerce ürünü birkaç dakikada fiyata, konuya, duruma ve yaş aralığına göre eleyip, kısa zamanda sıra dışı sürprizler hazırlamanıza yardımcı olur ve beğendiğiniz o güzel hediyeyi tam zamanında yerine ulaştırır.
Bütün bunları yaparken en belirgin ve üstün hedefleri ise sizin en memnun şekilde aradığınız O hediyeyi bulmanızı sağlamaktır.


•Üye olarak, tavsiye ederek, alışveriş yaparak hediye puanları kazanabilir, hediye puanlarınızla alışveriş de yapabilirsiniz... Sıradışı Hediyeler ve Sevgililer günü' ne özel hediyelere de ayrıca göz atmanızı öneririm.



Hediyedenizi.com, resimde gördüğünüz Sunny Kettle' ı şanslı bir izleyicimize hediye etmek istiyor.







Bunun için yapmanız gerekenler;


* http://www.hediyedenizi.com/ a üye olmanız,
* Blogumun izleyicisi olmanız, blogunuz varsa kampanyayı blogunuzda paylaşmanız ve linkinizi AD SOYAD belirterek yoruma yazmanız,

* Blogu olmayanlar için ayrıca Facebook hesabından hediyedenizi.com'un sen doğduğun gün neler oldu adlı grubuna katılmanız,


Kampanyaya son katılım tarihi 28 Şubat'tır.
Kargo firmaya aittir.

Lütfen Adınızı Soyadınız yazmayı unutmayın.

http://kampanyasepeti.blogspot.com/2010/02/hediyedenizicom-sunny-kettle-hediye.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SENDE KAZANMAK İÇİN ÖNCE BU SİTEYE KATIL SONRA YORUMUNU BIRAK HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR